Røgfri

Ønsker du at blive røgfri?

Hypnose har vist sig som en af de mest effektive måder at stoppe med at ryge på.

Røgfri er tættere på end du tror!

  • Ville du ønske, at du bare kunne vågne i morgen og ikke længere have lyst til at ryge?
  • Laver du ofte en aftale med dig selv om at NU er det?
  • Er du en, af de 3 ud af 4 ryger, men ville ønske at du ikke gjorde?

Så er du bare en helt almindelig ryger, som snart kan være ikke-ryger.

Hvordan vi kan ændre tanker og vaner med hypnoterapi

Du er styret af tanker og vaner, og selvom du i dit bevidste sind har besluttet dig for, at NU skal det være slut, så kan du – uanset hvor meget du mener det – ikke stoppe, fordi dit bevidst sind kun styrer 10% af hele dit sind.

Din underbevidsthed styrer meget mere end du måske ved – faktisk hele 90%, så du laver en aftale med dig selv i dit bevidste sind om at stoppe med at ryge, så er der 90% af underbevidstheden, som ikke altid helt forstår budskabet… Når du beslutter dig  for at stopper med at ryge er hovedingrediensen: at give slip på vanen og tanken om cigaretterne.

Mange syntes det er svært at ændre på en tanke, og det er præcis her hypnoterapien kommer til din redning, for det er b.la. tanker, om bestemte ting (her cigaretter) der ændres i hypnose, og derfor er hypnoterapi mod rygning ved, at være en af de mest brugte midler, i kampen mod rygningen.

Du stopper med at ryge for DIN skyld

– når du overvejer hypnoterapi som hjælp til at stoppe med at ryge, så er det vigtigt at:

Du VIL virkelig gerne stoppe med at ryge. Jeg ved at det er en svær beslutning, for noget i dig tigger og ber dig om at stoppe, mens noget i dig slet orker tanken og måske endda slet ikke tror på, at det kan lade sig gøre – og du orker ikke kampen – har jeg ret?

Når du har booket en tid, og du endelig sidder hos mig, taler vi om hvad det skal gøre for dig, at være røgfri – hvad er det gode ved ikke at ryge?

Jeg har her skrevet et par ting ned, og du kan måske endda selv finde på endnu flere gode ting ved at være røgfri?!

Gode ting ved at være røgfri

Det er ALDRIG for sent at blive røgfri. Uanset hvilken alder du har, vil du uden tvivl, mærke positive forandringer.

Mere energi
Kulmonoxid har en afgørende betydning for, hvor meget ilt blodet i din krop kan bære. Når du stopper med at ryge formindskes niveauet af kulmonoxid i dit blod således at dine muskler og lunger kan arbejde som de skal hvilket betyder mere ilt til hjernen som giver dig mere energi.

Bedre immunsystem
Når du ryger er dit immunsystem ikke optimalt, hvilket betyder, at du har nemmere ved at blive forkølet og få influenza. Når du stopper med at ryge, kan din krop genoprette et optimalt immunsystem. Lev længere: Hvis du stopper med at ryge når du er 30 år, er der en mulighed for, at du kan forlænge dit lev med 10 år. Stopper du som 60 årig er der stadig en del år at forlænge livet med.

Mindre stress
Mange rygere har en tendens til lige at snuppe en smøg når de er i en stresset situation. Den følelse det umiddelbart giver, at ryge når man er stresset, er følelsen af at blive afslappet – men virkeligheden er en hel anden – din krop er på overarbejde og bliver meget mere stresset end måske ved. På lang sigt, får kroppen stress niveauet til at blive højere.

Flottere hud
Rygning ødelægger din hud og gør den rynket og gammel at se på – ingen glød og tør. Når du stopper med at ryge får din hud igen de vitaminer og mineraler den har brug for, og du kan i løbet af kort tid se flotte resultater.

Flere penge 
EN pakke cigaretter koster ca. 60 kr. og hvis du ryger 20 cigaretter om dagen i 10 år vil du have brugt ca. 210.000 kr. At stoppe med at ryge kan betyde at du får ca. 1.680 kr. mere om måneden…

Og så er der alt det du er bange for ved at stoppe ryge

Der er forskellige ting, der kan få en ryger til at fortsætte med at ryge nemlig frygten for: 

At tage på
Nikotin kan sænke appetitten, så det hænder, at man kan føle mere sult når man stopper med at ryge, men ikke nødvendigvis. Skulle det ske kan det være hensigtsmæssig at have gulerødder og andet sundt i køleskabet. En anden god ide er også at begynde at motionerer lidt mere…

Hvad med det sociale…
For mange er rygning forbundet med at være social. Men i virkeligheden er det ikke sandt længere efter at det er blevet forbudt at ryge indendørs på restauranter og beværtninger, så nu står rygeren udenfor (ofte alene) imens resten af selskabet sidder indenfor. At stoppe med at ryge behøver altså ikke have betydning for dit sociale liv.

Livet vil have op- og nedture og måske er det hensigtsmæssig at begynde at kunne håndtere nedturene uden at ty til smøgen for trøst – det er b.la. det hypnose kan hjælpe dig med.

Det er altid bedst at stoppe med at ryge for din egen skyld – ellers kan det blive svært. Men hvis du har besluttet dig og det er det du vil, så er der mange forskellige måder at få hjælp til det på – jeg taler selvfølgelig for hypnose. 

Det er vigtigt at huske på at hypnoterapi ikke er en “quick fix”-løsning. For nogen mennesker er én session nok mens andre skal have en ekstra session. Pointen med hypnoterapi er at få dig til at tage kontrollen over din afhængighed, ved b.la. at give dig nye tankemønstre så du ikke tænker på cigaretten når du vågner om morgenen eller når du har spist eller hvad der for dig er forbundet med at ryge.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, så du kan spare 210.000 kr. de næste 10 år, så du kan bruge dem på noget sjovt og dejligt.