BLOG – MINDINGME​

Følg min blog og læs blandt andet om:

Par-problemerked-af-det-hed, ubeslutsomhedparforhold og meget mere her på siden.

Tid til forandring?

For nogen kan en forandring ske ved at læse en tekst, for andre kan en forandring ske i en samtale med enten en terapeut, en kollega eller en nær ven – eller måske en helt anden.

Forandring sker ofte, når vi mindst venter det og ganske ofte på et helt utrolig dybt plan.

Du har måske oplevet, at du under en samtale med en person, pludselig mærkede en forandring, som du den dag i dag ikke glemmer og, som ændrede noget i dig for altid? – Det er en hypnotisk forandring og forandringen skete på et underbevidst plan. Når det sker, er forandringen permanent.

Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på mine blogs hvis du finder det relevant – jeg elsker at høre fra dig.

Husk, du til enhver tid kan kontakte mig hvis du har spørgsmål omkring netop dit problem.

Der er mange problemer hypnoterapi kan hjælpe dig med, det er dog ikke altid, at det er nødvendigt at få hypnose, af og til kan en terapi på en time, gøre en verden til forskel.

Har du problemer i dit parforhold, så er det måske vigtigt for dig at vide, at selvom din partner ikke umiddelbart er interesseret i parterapi, så kan du faktisk gøre en stor forskel i jeres parforhold, ved at gå i parterapi alene. Hvis det lyder interessant, så kan du lige kigge forbi her.

Mit fokus er på at hjælpe dig, så hold dig ikke tilbage – du er altid velkommen.

Jeg håber du nyder at læse mine blog indlæg – jeg lover, der kommer flere hen ad vejen.