TINE GRUBBE NIELSEN

Professionel parterapeut, sexolog, coach og hypnoseterapeut.

Er du klar til dit livs rejse?

Jeg kan få dig hen, hvor du kun har turde drømme om.

It takes one to know one…

Selv skulle jeg et par omveje, inden jeg fandt min rette hylde i livet. Som mange sikkert kan genkende, havde jeg fejlagtigt fået installeret en pleaser i mig. Den bragte ikke, min personlige lykke med sig. Jeg måtte finde ud af at afmontere min indre pleaser. Jeg måtte lære, at jeg kun kunne blive lykkelig og jeg kun kunne leve i lyset af min egen lykkefølelse, hvis jeg ellers turde mærke mig selv, og gå efter det, jeg havde drømme om.

Nu er jeg der, og det kan du også komme

Der gik lang tid før jeg opdagede hvad mit egentlige problem var. Jeg opdagede at noget var helt galt da min lyst forsvandt som dug for solen.  Den var helt væk, og det føltes som om, der intet var at gøre. Der var i alt fald ikke noget jég kunne gøre – troede jeg.

Jeg blev i mit sind overbevidst om, at det måtte være min mand der var noget galt med. Jeg blev virkelig dygtig til at finde hans fejl og fortælle mig selv, at det måtte være netop dé fejl, der var årsagen til min manglende sexlyst.

 

Panik men ingen løsning

I lang tid rumsterede det inden i mig. Skulle jeg gå fra ham? Jeg havde (og har stadig) stor kærlighed for ham så derfor, var jeg i konflikt – men jeg havde også tunnelsyn!

Jeg kiggede på problemet, men så ikke problemet, i det store perspektiv.

(dette kommer jeg tilbage til)..

Når kroppen begynder at sige fra hvad end det er manglende sexlyst, stress eller depression eller noget fjerde, som gør, at vi stopper op og tænker: “det var mærkeligt” – så har kroppen og sindet forlængst prøvet med andre symptomer, at få os til at stå stille et øjeblik.

Men, fordi mange af os kører der-ud-ad uden at mærke efter, må kroppen sende signaler, som vi virkelig ikke bryder os om, så den (kroppen) kan få vores opmærksomhed.

Den fik min opmærksomhed!

-Men som de fleste, kiggede jeg på dette opståede problem og begyndte at analysere på det, hvilket førte mig til min mand, og så stod jeg der helt stille, for da jeg kun kunne se ham, måtte han jo være problemet..?

Den egentlige årsag

Der gik lang tid – faktisk år før jeg fik en åbenbaring – jeg begyndte at kigge på mine følelser i alt hvad jeg foretog mig. Jeg begyndte for første gang at mærke efter og endnu bedre: analysere på mine følelser hvilket førte mig til en stor ting – mit job!

Når man ikke kan se skoven for bare træer:

Jeg kunne ikke lide mit job, men jeg havde været der længe, havde høj anciennitet, god løn, det var blevet min identitet og jeg var – da jeg blev ansat – the chosen one, så det var med stolthed jeg havde taget imod jobbet dengang tilbage i 1998.

Jeg havde i mellemtiden bare helt glemt, at følge op og kigge indad, og pga. min indre pleaser, så ville jeg heller ikke skuffe min familie, som elskede at fortælle andre, hvad jeg arbejdede med. Udover det vidste jeg, at det ville blive lidt svært økonomisk hvis jeg pludselig ville sadle om. Derfor valgte min indre pleaser at ignorere mine følelser.

Min krop havde forsøgt i årevis at fortælle mig, at noget var galt. Men den ignorerede jeg også. Det startede med, at min sexlyst forsvandt og da jeg ikke reagerede hensigtsmæssig på det, fik jeg stress – så vågnede jeg!

Nu måtte jeg gøre op med min indre pleaser og gå efter min indre drøm.

Hvordan endte det så?

Min mand og jeg er stadig sammen, jeg sagde mit job op og gik efter min drøm. Den følelse jeg vågner med hver morgen nu, er meget anderledes, end dengang – det føles helt rigtigt. Vi har kun dette ene liv (hvad vi ved i alt fald) så hvorfor ikke få det bedste ud af det?

Det var en lang og meget svær vej at indse alt dette. Du behøver ikke regne det hele ud selv, jeg har lavet en fantastisk model som hurtigt får dig på rette spor. Om jeg bruger hypnoterapi eller almindelig psykoterapi finder jeg ud af når du fortæller om dig og dit problem.

Én ting er dog sikkert – jeg finder sammen med dig, ind til kernen, af dét, der i virkeligheden er problemet, og lige dér – midt i kernen, løser vi det sammen.

CV 2010 – 2023

  • Parterapeut med tilknytningsteorien som speciale                        
  • Underviser & Censor 
  • Certificeret Sexolog
  • Certificeret Parterapeut
  • Certificeret Master
  • Hypnoterapeut
  • Psykoterapeutisk-hypnoterapeut
  • Certificeret Coach
  • Positiv Psykologi-vejleder
  • Kostvejleder 

Resume af mit CV

I 2010 og derefter færdiggjorde jeg en coach og sexologuddannelse, stærkt fulgt op af en uddannelse som hypnoterapeut og hypnotisør samt 3 parterapeut-uddannelser i USA.

Sideløbende har jeg gennemført adskillige uddannelser bl.a. som positiv psykologivejleder og kostvejleder og senest Psykoterapeutisk Hypnoterapeut.

Derudover underviser jeg i hvordan man bruger hypnoseterapi ved seksuelle udfordringer/dysfunktioner såsom rejsningsproblemer, manglende sexlyst, pornoafhængighed etc. 

Men det slutter ikke her – og faktisk tror jeg aldrig rigtig det slutter.

For det er jo en proces, som rækker ind i fremtiden hvor især værktøjer fra psykoterapi, hypnose og hypnoterapi drager mig til kurser i hele verden, for konstant at dygtiggøre mig – for din skyld selvfølgelig men virkelig også for min egen.

Hypnoterapi er et utrolig effektivt redskab, som spiller rigtig godt sammen med både coaching, psykoterapi og endda parterapi i arbejdet med mine klienter.

En tidligere klient, som har været i et års terapiforløb hos mig, vendte tilbage for at prøve hypnoterapi og sagde således:

“Det er altså ret vildt. Man kan sige, at det var flødeskum på lagkagen. Nu sidder det der virkelig, og det er som om, jeg virkelig kan mærke og se en forandring på et helt andet plan nu.” – Karin